Ako som sa dnes (konečne) rozlúčila s OVB

Ako som sa dnes (konečne) rozlúčila s OVB

14. február 2017
Dňa 30. januára 2017: „Povstaňte, prosím, a vypočujte si rozsudok v mene Slovenskej republiky.“ Povedal sudca a my sme sa s hrmotom postavili. „Žaloba medzi žalobcom OVB Allfinanz Slovensko a.s. a žalovanou Ing. Máriou Lettrichovou sa zamieta v plnom rozsahu. Žalovaná má nárok na náhradu trov konania a právneho zastúpenia. Proti tomuto rozsudku sa nemožno odvolať.”

Boj Dávida s Goliášom som vyhrala

Počúvala som a nejako som tomu stále nemohla uveriť. Žeby sa to 6 rokov a 10 mesiacov po mojom podaní výpovede v OVB naozaj skončilo?

Ako slobodný podnikateľ som sa rozhodla v januári 2010 ukončiť moju spoluprácu s OVB. Oni však mojej žiadosti o ukončenie zmluvného vzťahu nevyhoveli ☺ Začal sa nekonečný kolotoč dopisovania si s centrálou OVB, rôznymi „vymáhačskými firmami“, advokátskymi kanceláriami a nakoniec predvolaním na súd.


Viem, že na tému OVB sa v poslednom čase napísalo a nahovorilo veľa. Mojím zámerom nie je na nich nadávať. Ja som mala šťastie spoznať tam aj veľa úžasných ľudí. Nakoniec, s niektorými z nich sme sa rozhodli pokračovať na finančnom trhu spoločne. A som vďačná, že ideály, s ktorými sme zakladali našu firmu stále pretrvávajú. Že slušnosť a férovosť nie sú len heslá na našej web stránke, ale naši klienti aj kolegovia ich môžu zažívať na vlastnej koži.


Chcela by som sa poďakovať všetkým, ktorí pri mne stáli, podporovali ma a dodávali mi odvahu pri mojej bitke Dávida s Goliášom. Najmä mojej rodine, kolegom a v neposlednom rade môjmu advokátovi a jeho rodine (jeho manželka nám nikdy nezabudla pripraviť večeru, keď sme dlho do noci sedávali nad kopami papierov...).

DNES – presne po 7 rokoch - nadobudol rozsudok právoplatnosť !


Dám vedieť, či OVB pošle peniaze, alebo poprosíme o pomoc exekútora...

 

Mária Lettrichová